Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Nieuws mos- en plantschilderijen

 1. Akoestische moswanden in presentatieruimte van Kaartje2Go te Zwolle

  Akoestische moswanden in presentatieruimte van Kaartje2Go te Zwolle

  Akoestische verbeteringen voor Kaartje2Go

  In het centrum van Zwolle zit het kantoor van Kaartje2Go in een prachtig oud pand. Het monumentale pand is grondig gerenoveerd in de afgelopen jaren. Nu was het aan de beurt om de kelder te vernieuwen met onder andere een presentatieruimte. Voor Kaartje2Go was het noodzakelijk om naar oplossingen te zoeken om de akoestiek te verbeteren. Dit zal gerealiseerd worden door in de styling van de presentatie ruimte meer stoffen materialen te gebruiken.

  Lees meer »
 2. Vertiplants Copenhagen komt met nieuwe kleuren

  Vertiplants Copenhagen komt met nieuwe kleuren

  Vertiplants Copenhagen brengt meer kleur naar binnen

  Vertiplants Copenhagen heeft een druk jaar. Het bedrijf uit Denemarken heeft weer aan aantal verschillende kleuren uitgebracht naast de vertrouwde grote wandpotten van 30x30 centimeter. We kennen deze serie met de drie kleuren, grijs, wit en zwart. Hier is nu sinds kort verandering in gekomen. Deze "grote" serie wandpotten is uitgebreid met de Vertiplants Brunbeige en de Vertiplants Oyster white. Deze elegante, maar ook basic kleuren zijn zeer eigentijds en passen goed in verschillende interieuren. 

  Lees meer »
 3. Nieuwe Vertiplants Mini gemaakt van Biofiber

  Nieuwe Vertiplants Mini gemaakt van Biofiber

  Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

  Lees meer »
Copyright © 2018 Plantschilderijen.nl